top of page

Her er en introduktion til vores forskellig leverandør

Assers Mølle

http://www.plukfrugtselv.dk/

 

På Assers Mølle driver vi en økologisk frugt- og bærplantage. Ideen er, at du selv plukker de frugter og bær du har lyst til og samtidig får en dejlig naturoplevelse. Der er også mulighed for at købe allerede høstede produkter. Derudover driver vi økologisk hestepension. Vi vægter hestens naturlige trivsel og sociale adfærd højt, samt behovet for bevægelsesfrihed, stimulering af sanser, frisk luft og lys. Af den grund har vi valgt løsdrift.

Bakkegården

http://bakkegarden.dk/

 

Bakkegården ligger i Gyrstinge, tæt på Ringsted. Vi er en familie på 5 som elsker livet på landet og det at fremstille gode økologiske råvarer.

 

Gården er en ældre 4 længet gård i rigtig Morten Koch stil, vores lille gårdbutik holder til i et lokale i den ældste af længerne fra 1775.

Bursødal

http://www.buresodal.dk

 

Buresødal ligger for enden af Farum Naturpark - et enestående naturområde. Gårdens kvæg og får afgræsser her på skovenge og naturarealer. En alsidig markdrift med korn og græs sikrer dyr og mennesker rigeligt foder og sund mad - året rundt.

 

Vores ønske er at drive et bæredygtigt landbrug hvor produktion, natur og menneskelige behov er afstemt efter hinnanden - med vægt på sammenhæng.

Kiselgården

                 https://www.facebook.com/Biodynamiske

 

 

 

Kiselgården I/S her været drevet Økologisk og Biodynamisk siden 1985. Vi har 39 ha jord, heraf dyrkes der grntsager på 30 ha. Bland andet dyrker vi de populære gulerødder, kartofler, selleri, porre, løg, forskellige salater, 8 forskellige kål og meget meget mere. Kiselgården har også 6000 2m drivhuse, hvor vi dyker krydderurter efter de Biodynamiske principer. 

Stensbølgård
Svanholm

http://stensbolgaard.dk

 

Stensbølgård ligger i det skønne Hornsherred – mellem Roskilde fjord og Isefjorden. Fra vores marker har vi en skøn udsigt til Orø. Gården ligger i en lille landsby, Kyndeløse.


På gården bor Johan, som er 4. generation på gården, og Kirsten, som også er opvokset på en gård med dyr af forskellig slags.

http://svanholm.dk/index.php?id=53

 

Hovedformålet for pakkeriet er at pakke økologiske (og kun økologiske) grøntsager af høj kvalitet til en pris, der gør det muligt for de fleste at købe økologisk. Derfor bestræber vi os hele tiden på, at skaffe de bedste råvarer, ved at have en herlig flok kartoffelavlere, som hele tiden bliver dygtigere.

Æbibo

Æbibo producerer to ton æbler årligt. Det dækker over i alt 20 forskellige sorter. Halvdelen er gamle, danske sorter. Her er det Niels Borup og Alice Fuglevig ved deres gårdbutik i Assentorpvej 83, Stenlille.

bottom of page